Chilenruusuöljy 100%, 30 ml


Chilenruusuöljy 100%, 30 ml

Tuotenro: 123550

100% puhdas chilenruusuöljy on täydellinen tuote leikkaus/raskausarpia sekä ryppyjä vastaan. Sen erikoisuus on öljyn kyky korjata pieniä arpia ja vähentää ikääntymisen tuomia juonteita. Chilenruususta saatava öljy on täysin luontainen ja soveltuu käytettäväksi suoraan kasvoille, kaulalle ja vartalolle tuomaan iholle joustavuutta ja kimmoisuutta. Sisältää runsaasti E-vitamiinia sekä Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja. Päivittäinen käyttö auttaa palauttamaan ihon kuulauden ja kosteustasapainon. Helppokäyttöinen pipetti tekee annostelun helpoksi ja hygieeniseksi. Muutama tippa riittää ja voit lisätä öljyä minkä tahansa ihovoiteen joukkoon saadaksesi tehon. Pidennät käyttöikää säilyttämällä avatun pakkauksen jääkaapissa.

Käytä kosteuttamaan pitkäkestoisesti kuivaa ihoa, parantamaan mm. aknesta, palovammoista, leikkauksista ja raskaudesta johtuvia arpia sekä korjaamaan pigmenttivaurioita. Korjaa ihoa sekä vähentää aknen lääkehoitojen aikana ja jälkeen ihon kosteutasapainoa nopeasti, helpottaen kuivuudesta johtuvaa kipua. 

VEGAANINEN

Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille

Vaikutus: Kosteuttava, pehmentävä, hoitava, korjaava

Käyttöohjeet: Käytä tavallisen öljyn tavoin: levitä hoidettaville alueille ja hiero, kunnes öljy on kokonaan imeytynyt. Vaihtoehtoisesti voit lisätä muutaman tipan tavalliseen kasvo- ja vartalovoiteeseesi lisätäksesi sen tehoa. Suosittelemme säilytystä jääkaapissa, jolloin pidennät tuotteen käyttöikää.


Chilenruusu (Rosa mosqueta) kasvaa villinä pienellä vuoristoalueella Chilessä. Jo vuosisatoja sitten alkuperäisväestö käytti sen marjoista saatavaa uutetta suojaamaan ihoa ja parantamaan arpia. Uutteen ominaisuuksia tutkittiin Brasilian esteettisen sairaalan opistolla ja dokumentoitiin näytettäväksi useissa eri kongresseissa 30-vuotisen tutkimusten aikana. Chilenruusuöljyä käytetään nykyisin erinomaisin tuloksin syvien ryppyjen ja ihon vanhenemisen hoitoon. Chilenruusuöljy sisältää runsaasti C- ja E-vitamiineja sekä soluja suojaavia omega-rasvahappoja.


ASIAKKAAMME KERTOVAT:

Jalkaleikkauksen jälkeen leikkaushaavan arvet jäivät todella pieniksi laittaessani siihen tätä öljyä. Ei suoraan avohaavaan vaan kun haavauma on vähän jo sulkeutunut.

Silitysraudan aiheuttamaan palovammaan öljyn päivittäinen käyttö 2-3krt/pv paransi ihon kokonaan, arpia jättämättä.

 

 

AKTIIVIRAAKA-AINEET

Chilenruusuöljy (Rosa mosqueta)

29,99


Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Chilenruusu päivävoide, 50 ml Chilenruusu päivävoide, 50 ml
22,99 €
Chilenruusu yövoide, 50 ml Chilenruusu yövoide, 50 ml
25,99 €
Chilenruusu silmänympärys- ja huulivoide Chilenruusu silmänympärys- ja huulivoide
16,99 €
Chilenruusu-suihkusaippua/kylpyvaahto, 400 ml Chilenruusu-suihkusaippua/kylpyvaahto, 400 ml
7,05 €
Chilenruusu puhdistusgeeli kasvoille, 250 ml Chilenruusu puhdistusgeeli kasvoille, 250 ml
17,99 €
Chilenruusu-vartalovoide, 250 ml Chilenruusu-vartalovoide, 250 ml
14,10 €
Chilenruusuöljy tehokäsivoide, 75 ml Chilenruusuöljy tehokäsivoide, 75 ml
8,99 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: ERIKOISTUOTTEET, Kuorinnat, öljyt ja erikoistuotteet, Äidille, Chilenruusu, Couperosa-iho, Chilenruusu

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Asiakasarviot: Chilenruusuöljy 100%, 30 ml

Arvioiden lukumäärä: 5
Arvioiden keskiarvo: 4,2
Lue kaikki arviot
Kuivan ihon pelastus
käyttäjältä Anonyymi päiväys: 30.6.2017
uusi rakkauteni
käyttäjältä Anonyymi päiväys: 20.3.2017
olen ostanut tätä jo aiemmin ja edelleenkin, tosi upea tuote ja hyvä minun ihosiirteelleni
Erittäin hyvä
käyttäjältä Anonyymi päiväys: 4.3.2017
Vaikka kyseessä öljy, imeytyy hyvin kasvoille ja tekee hyvää iholle, joka helposti kuivuu näin talviaikaan. Öljy ei myöskään ole tahmea eikä iholle jää öljymäistä tuntua. Tällaista tuotetta aion käyttää jatkossakin !
Lue kaikki arviot