Glykolihappo kasvokuorinta - rakeeton, muoviton ja hellävarainen, 100 ml


Glykolihappo kasvokuorinta - rakeeton, muoviton ja hellävarainen, 100 ml

Tuotenro: 139809

Ihoa uudistava rakeeton, muoviton ja hellävarainen kasvojen kuorintageeli kuorii ja puhdistaa ihon tehokkaasti sekä vaalentaa pigmenttiläiskiä.  Soveltuu erinomaisesti couperosa ihon hellävaraiseen hoitoon sekä ruusufinnille. Ei katko mikroverisuonia. Teini-ikäiset saavat tällä tuotteella poistettua ylimääräistä rasvaa ja talia sekä irrotettua ihohuokosista jopa mustapäitä. Tuote sisältää glykolihappoa (hedelmähappo), joka uusii kevyesti ihon ulointa pintakerrosta kirkastaen sitä ja tehden siitä kuulaan ja hehkuvan.

VEGAANINEN

Ihosoluilla on tarkoin määrätty elinkaarensa. Ne syntyvät ihon alimmassa basaalikerroksessa ja nousevat vähitellen kohti pintaa, jossa ne asettuvat ihon pintakudokseen. Uusien ihosolujen työntäessä vanhoja ylöspäin ihon pintaan jää kuollutta solukkoa. Ajan kuluessa sisäisten ja ulkoisten ärsykkeiden vuoksi tämä uudistumisprosessi hidastuu. Tällöin ihon pinta kuivuu ja saattaa jopa hilseillä. Juonteita ja ryppyjä syntyy ihon menettäessä kosteuttaan ja kimmoisuuttaan. Solujen uudistumisen elvyttämiseksi yleisin hoito on kosmetologienkin käyttämä, ruokosokerista saatava glykolihappo. Glykolihapolla on tehokkaita kuorivia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Se vähentää ihon virheitä kuten pigmentti- ja aknevaurioita ja poistaa epäpuhtauksia.

Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille myös herkälle. Erityisesti couperosa iholle sekä finniongelmaisille.

Vaikutus: Kuoriva, puhdistava, kirkastava sekä pigmenttiläiskiä ja ihovaurioita hoitava ja vaalentava.

Käyttöohjeet: Levitä runsas kerros naamiota kasvoille, välttäen silmän- ja suunympärysalueita. Anna naamion kuivua hyvin (n. 20min), poista se iholta kalvona vetäen - aloittaen rullaamalla sitä esim. leuan alta. Epäpuhtaudet ovat tarttuneet kalvoon.

20,99


Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Glykolihappo yövoide (hedelmähappo), 50 ml Glykolihappo yövoide (hedelmähappo), 50 ml
33,99 €
Glykolihappo päivävoide (hedelmähappo), 50 ml Glykolihappo päivävoide (hedelmähappo), 50 ml
32,99 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: IHONHOITO, Glykolihappo (hedelmähappo), Sekaiho, Normaali iho, Glykolihappo, Couperosa-iho, Kasvonaamiot ja -kuorinnat

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Color Brio -hiusvärit
14,99

Asiakasarviot: Glykolihappo kasvokuorinta - rakeeton, muoviton ja hellävarainen, 100 ml

Arvioiden lukumäärä: 2
Arvioiden keskiarvo: 5
Hyvä herkälle iholle
käyttäjältä päiväys: 23.11.2016
Ei aiheuttanut ärsytystä iholla. Iho näytti kirkkaammalta kuorinnan jälkeen. Epäpuhtaudet vähenneet. Kuorintanaamion poistaminen oli helppoa ja miellyttävää. Tuntui kuin kaikki kuolleet ihosolut jäivät kiinni kuorintanaamioon. Ei turhaa hankausta ja ihon punoitusta, joka perinteisestä rakeellisesta kuorimisesta aiheutuu herkällä iholla. Riittoisa tuote. Ostaisin uudestaan!
Todella tykkäsin!
käyttäjältä päiväys: 31.10.2016
Tuote oli miellyttävä käyttää, kuorintavoide oli tarpeeksi paksua. Kuoriminen oli hieman hidasta, riekaleita sai irrotella iholta tovin. Iho tuntui pehmeältä ja raikkaalta kuorinnan jälkeen.