3 KimppaSuperTarjous


3 KimppaSuperTarjous

Tuotenro: 131313

Oliivi suihkusaippua/kylpyvaahto, 400 ml

Oliivi-suihkusaippua/kylpyvaahto puhdistaa ihon tehokkaasti kosteuttaen ja hellävaraisesti. Iholle jää uskomattoman raikas tuoksu. Soveltuu erityisesti herkälle iholle. Oliiviöljy tulee Palazzo Massainin puutarhasta.

VEGAANINEN

Käyttöohjeet: Levitä suihkusaippuaa kostealle vartalolle, hiero kevyesti ja huuhtele tai käytä kylpyvaahtona.

Oliivi käsivoide, 75 ml

Oliivi käsivoide on erittäin ravitsevarauhoittava ja täyteläinen käsivoide, joka tekee ihosta pehmeän, silkkisen ja miedosti hyväntuoksuisen. Imeytyy hyvin eikä jätä liukkauden tunnetta. Tuote sisältää neitsytoliiviöljyä, joka säilyttää ihon luontaisen kauneuden hemmotellen ja raviten sitä.

VEGAANINEN

Oliivi vartalovoi, 150 ml

Erittäin ravitseva ja rauhoittava, täyteläinen vartalovoi tekee ihosta pehmeän, silkkisen ja hyväntuoksuisen. Sisältää neitsytoliiviöljyä  Palazzo Massainin puutarhasta, joka säilyttää ihon luontaisen pehmeyden hemmotellenja  raviten sitä. Pakkaus on tehty kierrätetystä muovista ja on uudelleen kierrätettävä.
 
Oliivi on peräisin Lounais-Aasiasta, josta se päätyi Egyptin ja Kreikan kautta eteläiseen Italiaan ja Sisiliaan. Jo alkuaikoinaan oliivi saavutti huiman suosion sekä ruokana että kauneuden lähteenä. Oliiviöljy onkin sisältämiensä rasvahappojen, vitamiinien ja mineraalien vuoksi yksi hyödyllisimmistä kasviöljyistä. Se rauhoittaa ihon punoitusta ja estää ihon pintaa hilseilemästä. Oliivi toimii ihon ja hiusten ikääntymistä vastaan säilyttäen niiden luonnollisen elastisuuden ja pehmeyden.
 

Bottega Verde on vanginnut oliiviöljyn ja sen hyödyt tähän kosmetiikkasarjaan tarjotakseen asiakkaalle tehokkaimman tavan säilyttää luonnollisen kauneutensa. Kaikki sarjan tuotteet sisältävät orgaanista toscanalaista Palazzo Massainin neitsytoliiviöljyä.

33,03 €
22,99


Selaa tätä tuoteryhmää: ALE

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös