Kasvopaketti - 3 tuotetta - Normaali iho


Kasvopaketti - 3 tuotetta - Normaali iho

Tuotenro: 1466253

Kasvopaketti - 3 tuotetta - Normaali iho


Persikka/Aprikoosi kasvovoide, 50 ml VEGAANINEN

Raikas, helposti imeytyvä Persikka/Aprikoosi-kasvovoide normaalille iholle kosteuttaa ja kirkastaa sitä. Helppo levittää ja voide on ihanan "hengittävä". Sopii myös nuorelle iholle.

 

Persikka/Aprikoosi-misellivesi meikinpuhdistukseen, 200 ml VEGAANINEN

Persikka-Aprikoosi 3 in 1 -puhdistus-/kasvovesi kasvoille ja silmille. Kehitetty seka- ja rasvaiselle iholle. Meikinpoisto, puhdistus ja kasvovesi yhdessä. Puhdistettuasi kasvot huolella misellivedellä, pääsevät muut tuotteet imeytymään ja vaikuttamaan tehokkaammin. Alunperin Ranskasta peräisin oleva ihonhoitovesi on saippua-aineeton, iholle jätettävä puhdistusvesi. Poistaa tehokkaasti meikin ja jättää iholle kirkkaan ja raikkaan ilmeen. 

Vaikutus: Syväpuhdistava, rauhoittava, kirkastaa.
Käyttöohjeet: Laita tuotetta tippa vanulappuun ja pyyhi hellävaraisesti iho aamuin illoin. Tuote on ainoastaan ulkoiseen käyttöön.

 

Persikka/Aprikoosi -kuorintanaamio kasvoille, 50 ml VEGAANINEN

Aprikoosi/persikka -kuorinta hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet tehden siitä heleän ja raikkaan. Tuote sisältää kuorivia aprikoosinkivestä jauhettuja rakeita.

Vaikutus: Kuoriva, ravitseva, puhdistava.
Käyttöohjeet: Levitä kuorintaa tasaisesti koko kasvoille välttäen silmänympärysaluetta. Hiero tuotetta ihoon 1-2 minuutin ajan ja huuhtele. Tämä käsittely kuorii ihon tehokkaasti. Halutessasi käyttää tuotetta myös naamiona anna sen vaikuttaa iholla vielä 10 minuutin ajan hieronnan jälkeen ennen pois huuhtelua.

33,99 €
25,49


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Normaali iho, Persikka, Aprikoosi, Bellezza