Kasvopaketti - 3 tuotetta - Herkkä/Kuiva iho


Kasvopaketti - 3 tuotetta - Herkkä/Kuiva iho

Tuotenro: 1466263

Mustikka/Vadelma kasvovoide, 50 ml VEGAANINEN

Erityisesti herkän ja kuivan ihon välittömään kosteutukseen Mustikka/Vadelma-kasvovoide, joka sopii lisäksi kaikille ihotyypeille . Kosteuttaa, ravitsee ja pehmentää ihoa. Mustikalla on myös tummia silmänalusia poistava vaikutus.

Mustikka/Vadelma-misellivesi meikinpuhdistukseen, 200 ml VEGAANINEN

Mustikka/Vadelma-misellivesi 3 in 1 -puhdistus-/kasvovesi kasvoille ja silmille. Meikinpoisto, puhdistus ja kasvovesi yhdessä. Puhdistettuasi kasvot huolella misellivedellä, pääsevät muut tuotteet imeytymään ja vaikuttamaan tehokkaammin. Alunperin Ranskasta peräisin oleva ihonhoitovesi on saippua-aineeton, iholle jätettävä puhdistusvesi. Poistaa tehokkaasti meikin ja jättää iholle kirkkaan ja raikkaa ilmeen. 

Vaikutus: Syväpuhdistava, rauhoittava, kirkastaa.
Käyttöohjeet: Laita tuotetta tippa vanulappuun ja pyyhi hellävaraisesti iho aamuin illoin. Tuote on ainoastaan ulkoiseen käyttöön

Mustikka/Vadelma kasvonaamio, tehokosteuttava, 75 ml VEGAANINEN
Tuotenro: 146632 

Aiempi myyntihittimme mustikka-silmänympärysnaamio nyt uudistettuna!  Erityisesti kuiva- ja herkkäihoisille suunniteltu - siten kaikille ihotyypeille sopivana saat nauttia syväkosteutetusta ihosta. 

Mustikka/Vadelma kasvonaamio ihon tehokosteutukseen niin silmänympäryksille kuin kasvoille. Supernaamiolla ehkäiset samalla tummia silmänalusia ja turvotusta. Tuote palauttaa ihon kimmoisuuden, tehden siitä pehmeän ja nuorekkaan. Koko perheen tuote.

Helppo käyttö - levitä kasvoille ja jätä - ei huuhdella (halutessasi pyyhi vanulla ylimääräinen pois). Levitä hyvissä ajoin ennen ulkoilua auringossa tai pakkasessa, näin suojaat ihoasi sään tuomilta vaurioilta (mm.couperosa).

Levitä sopiva kerros ja annat vain imeytyä. Tämän helpommaksi ei kasvonaamio tule! Mustikka poistaa tummia silmänalusia ja käyttöä suositellaan 2-3 kertaa/viikko. Tehohoitona voi käyttää päivittäin. 

Kasvonaamio valittiin Vuoden parhaat -tuotteeksi Kotiliesi-lehdessä (nro 25/2017). 

30,99 €
23,24


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Herkkä ja kuiva iho, Mustikka, Vadelma, Bellezza