Kasvopaketti - 3 tuotetta - Seka-/rasvainen iho


Kasvopaketti - 3 tuotetta - Seka-/rasvainen iho

Tuotenro: 1466243

Omena/Kiwi kasvovoide, 50 ml VEGAANINEN 

Seka- ja rasvaisen ihon Omena/Kiwi-kasvovoide poistaa rasvaisuutta ja liikaa kiiltoa. Finnien ja mustapäiden vähentämiseen hyvä tuote. Voide on geelimäinen ja "hengittävä", helposti ja kevyesti levittyvä sekä pitkään kosteuttava. Raikas tuoksu tulee hoitavista kiwi-hedelmä- ja omena-uutteista. Erinomainen myös nuorelle iholle. 50 ml.


Omena/Kiwi misellivesi meikinpuhdistukseen, 200 ml VEGAANINEN 

Omena-Kiwi 3 in 1 -puhdistus-/kasvovesi kasvoille ja silmille. Kehitetty seka- ja rasvaiselle iholle, taltuttaa liikaa talineritystä, poistaa rasvaisuutta ja liikaa kiiltoa. Auttaa myös finnien ja mustapäiden vähentämisessä. Meikinpoisto, puhdistus ja kasvovesi yhdessä. Puhdistettuasi kasvot huolella misellivedellä, pääsevät muut tuotteet imeytymään ja vaikuttamaan tehokkaammin. Alunperin Ranskasta peräisin oleva ihonhoitovesi on saippua-aineeton, iholle jätettävä puhdistusvesi. Poistaa tehokkaasti meikin ja jättää iholle kirkkaan ja raikkaan ilmeen. 

Vaikutus: Syväpuhdistava, rauhoittava, kirkastaa.
Käyttöohjeet: Laita tuotetta tippa vanulappuun ja pyyhi hellävaraisesti iho aamuin illoin. Tuote on ainoastaan ulkoiseen käyttöön.


2 in 1 kuoriva Omena/kiwi kasvonaamio, 75 ml VEGAANINEN

2 in 1 kuoriva Omena/kiwi -kasvonaamio kuorii ja kosteuttaa seka- ja rasvaisen ihon. Koostumus poistaa kiiltoa, vähentää talin eritystä ja taltuttaa rasvaisuutta. Sopii myös nuorille täsmätuotteeksi teini-iän ongelmiin.

Hiero kasvoja 1 min ja huuhtele kuoriaksesi kasvosi. Mikäli haluat enemmän kosteutta, niin jätä kasvoille 5 minuutiksi ja huuhtele

30,99 €
23,24


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Rasvoittuva iho, Sekaiho, Kiwi, Omena, Bellezza