LUONNOLLISTA KOSMETIIKKAA - APTEEKKI-SARJA

ILMAINEN POSTITUS yli 59€ tilauksesta + tilaajalahja + testereitä
Nopea toimitus 1-3 arkipäivää

Hoida hiuspohjaa ja kukista hilse

Hoida hiuspohjaa oikein, niin pääset eroon hilseestä ja voit helpottaa hiustenlähtöä. Bottega Verde tarjoaa runsaasti tuotteita hiuspohjan hoitoon.

Hiuspohja kuntoon – näin hoidat hilseilevää päänahkaa

Moni kärsii hiuspohjan ongelmista varsinkin talvella. Päänahka voi kuivua, kiristää, kutista, punoittaa ja ärtyä. Hiuspohjan iho saattaa myös hilseillä ja hiustenlähtö vaivaa. Hoida hiuspohjaa oikein, niin voit helpottaa pulmia.

Hiuspohjan hilseilyn takana ovat yleensä atooppinen ihottuma, psoriaasi ja seborrooinen ekseema eli tali-ihottuma. Myös päänahan krooninen karvatuppitulehdus eli follikuliitti saa päänahan kuivumaan ja hilseilemään. Follikuliitti aiheuttaa myös hiustenlähtöä.

Hilsettä syntyy, kun päänahka tulehtuu ja iho uusiutuu liian nopeasti. Terve iho uusiutuu 6–10 viikossa, mutta tulehtunut iho jopa vain 10 päivässä. Koska tulehtuneessa ihossa ei ehdi muodostua riittävästi keramideja, jotka estävät veden haihtumista, päänahan iho kuivuu ja varisee pois hilseenä. Sekä kuivan että rasvaisen hilseen aiheuttaa siis ihon kuivuus.

Hilseily myös pahentaa itse itseään, sillä hiuspohjassa viihtyvä Malassezia-hiivasieni lisääntyy ravinteikkaassa ympäristössä. Se taas lisää hiuspohjan ihon tulehdusta. Myös kutisevan ihon raapiminen rikki pahentaa tulehdustilaa. Rasvaisen (seborrooisen) ja kuivan (atooppisen) hilseen erottaminen on vaikeaa. Niitä voi kuitenkin onneksi hoitaa lähes samalla lailla.

On myös mahdollista, että hiuspohja kutisee tai on arka, vaikkei iho hilseile. Silloin hiuspohja on herkistynyt tai geneettisesti herkkä.

Hiustenlähtöön on monta syytä, joista useimmat ovat perinnöllisiä tai hormonaalisia. Myös hiuspohjan atooppinen ihottuma ja tali-ihottuma voivat lyhentää hiusten kasvuvaihetta ja huonontaa hiusten laatua. Jos kyse on päänahan sienitaudista silsasta, hius ei irtoa juurineen vaan katkeaa. Silloin kaljulle alueelle jää sänki.

On hyvä muistaa, että jos hilsettä ei saa kuriin kotikonstein, kannattaa mennä ihotautilääkäriin. Myös häiritsevän hiustenlähdön syy voi olla hyvä selvittää lääkärissä.

HILSEILEVÄ HIUSPOHJA TARVITSEE

1. RIITTÄVÄSTI PESUA
Onpa hilse rasvaista tai kuivaa, hiukset kannattaa pestä jopa päivittäin. Valitse hiuspohjallesi sopiva shampoo ja vaahdota se huolellisesti hiuspohjassa. Huuhtele hyvin. Toista käsittely tarvittaessa. Vältä liian hellävaraisia ja toisaalta liian rajusti peseviä shampoita, sillä ne voivat pahentaa tilannetta. Muista, että hoitoaine kuuluu latvoihin ja pituuksiin, ei hiuspohjaan.

2. TASAPAINOTUSTA
Jos hilse on rasvaista ja kyse on päänahan tali-ihottumasta, talia erittyy liikaa. Valitse päänahan toimintaa tasapainottava ja ihoa kosteuttava shampoo ja vältä öljypitoisten tuotteiden käyttöä.

3. KOSTEUTUSTA
Jos hilse on kuivaa, kannattaa valita hiuspohjaa kosteuttava ja rauhoittava shampoo.

4. RAUHOITUSTA
Harkitse lähelle hiuspohjaa tulevien muotoilutuotteiden käyttöä, sillä ne voivat kertyä hiuspohjaan ja siten ärsyttää sitä lisää. Niin loistava tuote kuin esimerkiksi hiusten tyveen suihkutettava kuivashampoo muuten onkin, se voi olla hyvä laittaa tauolle, kunnes hiuspohjan ongelmat helpottavat.

HERKKÄ HIUSPOHJA KAIPAA

1. HELLÄÄ, MUTTA TEHOKASTA PESUA
Hiustenpesua ei kannata lopettaa tai pitkittää hiuspohjan herkkyyden vuoksi, sillä se todennäköisesti lähinnä pahentaa ongelmaa. Sopiva pesuväli on yksilöllinen, mutta useimmille sopii hiustenpesu joka toinen tai joka kolmas päivä.

2. SOPIVIA HOITOTUOTTEITA
Valitse shampoo, joka puhdistaa päänahan hellävaraisesti ja rauhoittaa ja suojaa sitä. Hiuspohjan mikrobia tukevat, pro- ja prebioottiset hiustenhoitotuotteet ovat hyvä valinta herkälle hiuspohjalle.

3. SOPIVIA MUOTOILUTUOTTEITA 
Jos päänahka reagoi herkästi, kannattaa suosia esimerkiksi hajusteettomia  hiustenmuotoilutuotteita.

HIUSTENLÄHTÖÄ VOI HELPOTTAA

1. HOITAMALLA HIUSPOHJAN ONGELMAT kuntoon. Terveet hiukset kasvavat terveestä hiuspohjasta.

2. VILKASTAMALLA HIUSPOHJAN VERENKIERTOA 
Se saattaa edistää hiustenkasvua, koska ravinteet kulkevat nopeammin hiustuppiin. Kokeile hiuspohjan aktivoimista harjaamalla tai tuotteilla, kuten ampullikuurilla.

3. TARKISTANMALLA RUOKAVALION JA ELINTAVAT
Esimerkiksi yksipuolinen ravinto, raudanpuute tai matala ferritiini eli vähäinen varastorauta voi vaikuttaa hiusten hyvinvointiin.

MUISTA MYÖS NÄMÄ!

· Pese harja. Pidä välineet puhtaina, eli puhdista harja ja kampa riittävän usein. Poista hiukset harjasta tai kammasta ja pese se shampoolla. Huuhtele ja anna kuivua ilmavasti.

· Syö monipuolisesti. Tarkista, että saat ruokavaliosta riittävästi hyviä rasvoja eli välttämättömiä omega-3-, omega-6- ja omega-9-rasvahappoja.

· Harkitse hattua. Päähineet eivät aiheuta tai pahenna hilseilyä, mutta kesällä hattu voi ehkäistä auringonvalon hyödyllistä vaikutusta.

Kokeile Bottega Verden tuotteita hiuspohjalle:

Bottega Verde Hilseshampoo kuivalle hiuspohjalle. Shampoo poistaa näkyvän hilseen ja estää uuden hilseen muodostumista. Lisäksi se helpottaa päänahan kutinaa. Kaktusviikuna rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja toimii suojaavana antioksidanttina. Kehäkukka (calendula) hillitsee tulehdusta. Niasiiniamidi eli B3-vitamiinijohdannainen korjaa ihovaurioita. Shampoo sopii kuivalle, hilseilevälle päänahalle ja on suunniteltu usein toistuvaan pesuun. Se käy muun muassa tali-ihottuman hoitoon. 

Bottega Verde Hilseshampoo nokkonen-sitruuna. Shampoo poistaa hilseen ja tuo välitöntä helpotusta hilseilevälle ja/tai kutiavalle päänahalle. Tuote soveltuu erityisesti rasvaiselle päänahalle. Sisältää hilseilevää päänahkaa hoitavia nokkos- ja sitruunauutteita. Näkyviä tuloksia saa jo ensimmäisellä pesukerralla. Lääkeaineeton shampoo sopii päivittäiseen käyttöön. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita eikä silikonia.

Bottega Verde Hilsettä ehkäisevä/poistava 2 in 1 shampoo/hoitoaine. Shampoon ja hoitoaineen yhdistelmä poistaa näkyvän hilseen, estää uuden hilseen syntymistä ja helpottaa kutinaa. Shampoo estää myös hiusten takkuuntumista ja poistaa sähköisyyttä. Levitä shampoota kosteisiin hiuksiin, hiero hyvin ja huuhtele runsaalla vedellä. Erillistä hoitoainetta ei tarvita. Sisältää gojimarjaa ja kehäkukkaa. Soveltuu normaaleille ja kuiville hiuksille. 

Bottega Verde Uomo+ Hilseshampoo teeupuu- ja nokkosuutteella miehille. Erityisesti miehille kehitetty hilseshampoo poistaa näkyvää hilsettä ja helpottaa kutinaa sekä estää hilseen muodostamista. Shampoo auttaa kosteuttamaan päänahkaa. Sisältää puhdistettua teepuuöljyuutetta, nokkosuutetta ja muita luonnon toiminnallisia raaka-aineita, jotka auttavat tasapainottamaan hiuspohjan toimintaa. Pakattu kierrätysmuovipulloon. 

Bottega Verde Prebioottinen kaurashampoo herkälle päänahalle. Kauramaitoa sisältävä prebioottinen shampoo puhdistaa hiukset ja hiuspohjan sekä rauhoittaa ja kosteuttaa. Lisäksi se vahvistaa päänahan ihon luonnollista puolustusmekanismia suojaten ihon mikrobitasapainoa. Sisältää myös bioliini-prebioottia, joka muodostaa iholle suojaavan kalvon haitallisia mikrobeja vastaan. Sopii toistuvaan pesuun hennoille hiuksille ja herkälle päänahalle, mutta myös muille hiustyypeille.

Bottega Verde BV-Krin-shampoo hiustenlähtöön. Shampoo auttaa vähentämään hiustenlähtöä aktivoimalla päänahan pintaverenkiertoa ja vahvistamalla hiusjuurta. Puhdistaa hiukset ja hiuspohjan tehden hiuksista tuuheammat ja elastisemmat. Sisältää kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvan yhdistelmän kiinankuori-, kärsämö-, leskenlehti-, vihannespaprika- ja nokkosuutteita sekä kosteuttavaa, pehmentävää ja antioksidanttista E-vitamiinia. Tuotteen pH-arvo on neutraali. Ei sisällä väriaineita.

Bottega Verde BV-Krin-hoitokuuri hiustenlähtöön. Ampulleista koostuva tehokuuri elvyttää, vahvistaa ja palauttaa elinvoiman hiusjuureen. Yksi hoitokuuri kestää kuukauden ja koostuu kahdesta eri vaiheesta. Ensimmäinen vaihe sisältää 15 ampullia (3 ml), jotka elvyttävät intensiivisesti. Toinen vaihe sisältää 15 ampullia (4 ml), jotka ylläpitävät intensiivivaiheella saavutettua vaikutusta. Parhaan lopputuloksen saa kolmen kuukauden yhtäjaksoisella hoidolla. Samalla kannattaa käyttää saman sarjan shampoota.

Ampullikuuri sopii kaikille hiustyypeille. Sopii myös sytostaattien tai muiden lääkkeiden aiheuttaman hiustenlähdön hoitoon. 

Bottega Verde Uomo+ Vahvistava Shampoo miehille. Erityisesti miehille kehitetty vahvistava shampoo auttaa vähentämään hiusten haurastumisesta ja katkeilusta johtuvaa hiustenlähtöä sekä korjaa vaurioituneita hiuksia. Sisältää B5-pro-vitamiinia ja Auxina Tricogena -fytokompleksia. Toistuvaan pesuun sopiva shampoo puhdistaa hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti ihon ja päänahan terveyttä kunnioittaen. Tuote ylläpitää hyvää pintaverenkiertoa. Parhaan tuloksen saa käyttämällä samanaikaisesti sarjan hiustenvahvistusampulleja. 

Uomo+ Hiusten tehohoito. Ampulleista koostuva tehohoito vahvistaa haurastuneita hiuskuituja ja auttaa estämään hiustenlähtöä. Sisältää A-, C- ja E-vitamiinia sekä B5-Pro-vitamiinia, Auxina Tricogena -fytokompleksia sekä lääkekasviyhdistelmää, jotka stimuloivat hiusten kasvusykliä. Hoito ylläpitää hiusjuuren (hiustuppi) elinvoimaisena sekä parantaa ja aktivoi hiustenkasvua sekä päänahkaa. 

Hiusharja. Innovatiivinen, ultra-kevyt ja joustava antistaattinen hiusharja selvittää takkuja ja hieroo päänahkaa. Harjassa olevat reiät saavat ilman kiertämään hyvin hiuksia föönatessa ja nopeuttaa siten hiusten kuivumista. Harja selvittää takkuja vahingoittamatta hiuksia, ja joustava spiraalipohja lisää hierovaa tunnetta edistäen päänahan verenkiertoa. Valmistettu 30-prosenttisesti vehnän oljista, mikä auttaa pienentämään ympäristökuormaa. Helppo puhdistaa, eikä sähköistä hiuksia. 

Kampa. Hellävaraisesti takkuja selvittävä antistaattinen kampa sopii kaikille hiustyypeille ja kaikenpituisille hiuksille. Erikoismalliset piikit tekevät siitä ihanteellisen märkien hiusten kampaamiseen hiuksia vahingoittamatta. Kampaa voi käyttää jo suihkussa hiusnaamion tasaiseen levitykseen. Pesun jälkeen se selvittää takut helposti. Valmistettu 30-prosenttisesti vehnän oljesta. Ei sähköistä hiuksia. 

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 28.1.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Bottega Verde
Raumantie 1
Ettonet Oy
00350 HELSINKI

044 974 5131
bottegaverde@ettonet.fi
bottegaverde.fi
2196128-1

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla: 

Bottega Verde
Raumantie 1
Ettonet Oy
00350 HELSINKI

044 974 5131
bottegaverde@ettonet.fi
bottegaverde.fi
2196128-1

  

Yleistä

Bottega Verde -verkkokaupassa (www.bottegaverde.fi) noudatetaan kuluttajasuojalain 6. luvun etäkauppalakia. Kaikki hinnat ilmoitetaan euroissa (€) ja hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tarkistamme tuotteidemme ja toimituskulujemme hintoja säännöllisin väliajoin. Varaamme oikeuden muuttaa hintoja teknisistä tai inhimillisistä virheistä johtuen.

Varaamme myös oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuote- tai tilaustiedoissa on ollut virhe, kuten hintavirhe (esim. tuotteella ei ole hintaa), tai jos tuotetta tai korvaavaa tuotetta ei ole enää saatavilla.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään postittamaan 1-2 arkipäivässä. Toimitamme tuotteita toistaiseksi ainoastaan Suomen alueella. Mikäli tilattua tuotetta ei jostain syystä ole saatavilla, ilmoitamme asiasta tekstiviestillä tai sähköpostitse. 

Toimitustavat 

NOUTO POSTISTA TAI POSTIN PAKETTIAUTOMAATISTA
Nouto valitusta postitoimipaikasta. Posti lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Toimituskulut

Postin pakettien toimituskulut ovat 5,90 € (ilmainen yli 59 € ostoista), kotiinkuljetus 12,90 € (ilmainen yli 120 € ostoista).  

Maksaminen

Meiltä voit ostaa turvallisesti! Klarna-maksutapojen ehdot löydät maksamisen yhteydessä kassasivultamme.

KLARNAN LASKU
Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Klarna laskulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja ja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Laskulla ilmoitetaan eräpäivä ja muut tiedot, jotka tarvitset maksamista varten. Saatuasi Klarna laskun voit päättää haluatko maksaa ostoksesi erissä. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna.

KLARNAN ERÄMAKSU

Kun valitset maksutavaksi joustavan erämaksun, päätät itse, kuinka paljon maksat kuukausittain. Klarna joustavalla erämaksulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Klarna joustava erämaksu on helppo ja turvallinen. Tarjolla on neljä maksuaikataulua – 3, 6, 12 ja 24 kuukautta. Saat ostokset aina 12 kuukauteen saakka vuosikorottomasti. Käsittelymaksu vain 3,95 euroa kuukaudessa ja avausmaksut alkavat 9,90 eurosta. Maksutapalisä on 1,95e / tilaus. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna.

Voit myös vaihtaa joustavaan erämaksuun myöhemmin ja maksaa vain 1/100 kuukausittain (kuitenkin aina vähintään 5 EUR). Tutustu tarkemmin Klarnan joustavaan erämaksuun soveltuviin ehtoihin

KLARNAN SUORAMAKSU

Klarna suoramaksulla voit maksaa ostoksesi suoraan verkkopankissasi tai yleisimmillä luottokorteilla.

Klarna

Jaakonkatu 3 D, 00100 HELSINKI
Asiakaspalvelun puhelin: 09 42599771
Avoinna ma-pe 9.00-18.00 

Palautus-/vaihto-oikeus

Avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla on 14 vuorokauden palautus-/vaihto-oikeus. Tuote tulee pakata pahvilaatikkoon tai sopivaan kirjekuoreen. Tuotteen mukaan tulee laittaa dokumentti, josta selviää tilaajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilauksen numero ja tilinumero, jolle rahat toivotaan palautettavan sekä lyhyt selvitys siitä miksi tuotteet palautetaan. Palautettavan/vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäispakkauksessa sekä pakkauksen tulee olla ehjä ja myyntikuntoinen. Poikkeuksena on meikkivoiteet, joiden palautusta emme hyväksy. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa. Mikäli kyseessä ei ole viallinen/virheellinen tuote, asiakas maksaa palautusmaksun itse. Tuotteita ei voi palauttaa postiennakolla eikä postin asiakaspalautuksella. Ole aina yhteydessä meihin ennen palautusta, jolloin sovimme palautustavasta.

Lunastamatta jätetty ja palautunut tilaus

Posti säilyttää lähetyksiä noutopisteissä 7 päivää, minkä jälkeen ne palautuvat lähettäjälle. Noudathan pakettisi heti tilauksen saavuttua. Noudettavat lähetykset ovat noudettavissa noutopisteestä saapumispäivänä klo 18 mennessä riippumatta siitä, onko kyseessä posti vai automaatti. Muistathan antaa tilauksessasi sekä matkapuhelinnumeron että sähköpostiosoitteen, niin noutotiedot tulevat varmasti perille. Noutamatta jätettyjen pakettien palautus- ja jälleenlähetysmaksun 15 € perimme asiakkaalta.

Tietosuoja

Asiakasrekisteri ja asiakastiedot ovat luottamuksellisia ja niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asianomaisen suostumusta.

Muuta huomioitavaa

SÄVYEROT
Teknisistä syistä verkkokaupassa esitetyn tuotteen ja todellisen tuotteen välillä voi joskus esiintyä sävyeroja.

IKÄRAJA
Alle 18-vuotiaalta tilaukseen vaaditaan huoltajan suostumus.

TILAAJALAHJA
Tilauksen mukana tulee tilaajalahja ja testereitä (muutama poikkeus vuodessa). Pidätämme oikeuden vaihtaa tilaajalahjan toiseen, mikäli tilauksen arvo on pienempi kuin lahja arvo.