LUONNOLLISTA KOSMETIIKKAA - APTEEKKI-SARJA

ILMAINEN POSTITUS yli 59€ tilauksesta + tilaajalahja + testereitä
Nopea toimitus 1-2 arkipäivää

Hoida ihoa oikein joka iässä

Näillä ohjeilla hoidat ihoasi oikein eri iässä ja erilaisten iho-ongelmien kanssa. Poimi juuri sinun iholle sopivat tuotteet artikkelista.

Hoida ihoa oikein joka iässä

Mitä iho tarvitsee päivittäin ja millaisia tehoaineita kannattaa käyttää kussakin iässä? Näin hoidat ihoasi ja mahdollisia iho-ongelmia oikein.


Kosteuta ja täyteläistä

Kosteuttaminen on puhdistamisen lisäksi ihonhoidon kulmakivi joka iässä. Jos iho pääsee kuivumaan, sen suojakerros eli mikrobiomi voi joutua epätasapainoon. Silloin iho on alttiimpi ulkoisille rasituksille, erilaisille iho-ongelmille ja sitä kautta myös tulehduksille. Hyvin kosteutettu iho tuntuu pehmeämmältä ja näyttää heleämmältä, sillä kosteutetun ihon pinta myös heijastaa valoa paremmin.

Ihoa kannattaa kosteuttaa päivittäin aamuin illoin ihotyypistä riippumatta. Kuiva ihotyyppi tarvitsee tietysti eniten kosteutta ja myös ravitsemista rasva-aineilla, sillä se tuottaa vähemmän ihotalia kuin normaali iho. Mutta myös sekaiho ja rasvoittuva iho tarvitsevat kosteutta. Joskus iho voi rasvoittua myös siksi, ettei se saa riittävästi kosteutta ja alkaa siksi tuottaa liikaa ihotalia.

Erinomainen kosteuttaja kaikille ihotyypeille on hyaluronihappo. Se ei nimestään huolimatta ole happo vaan ihossa luontaisesti oleva sokerimolekyyli, jolla on kysy sitoa itseensä tuhatkertaisesti vettä. Hyaluronihappoa sisältävät seerumit ja voiteet tehokosteuttavat ihoa tuntumatta raskailta. Ihosta ei tule tahmeaa. Hyaluronihappo sopii sekä nuorelle että ikääntyvälle iholle – ja kaikille siinä välissä, koska se paitsi kosteuttaa ihoa myös saa sen näyttämään sileämmältä ja täyteläisemmältä. Ainesosa käy loistavasti myös miesten iholle.

Kuiva iho voi saada apua paitsi hyaluronihaposta myös ravitsevasta kasvovoiteesta sekä kasvoöljystä, jota voi käyttää sellaisenaan kasvovoiteen päällä tai sekoittaa muutaman tipan kasvovoiteen joukkoon.

Ikääntyessä kaikkien iho kuivuu, vaikka ihotyyppi ei olisikaan kuiva. Näin ollen iho ”muuttuu” vanhemmiten ja kaipaa usein enemmän kosteutta ja ravitsevampia tuotteita.

Hyaluroni-tehoseerumin teho perustuu hyaluronihappoon eli sokerimolekyyliin, joka sitoo itseensä jopa tuhatkertaisesti oman painonsa verran vettä. Seerumi kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja täyteläistää sitä sekä häivyttää ryppyjä ja supistaa ihohuokosia. Miellyttävä geelikoostumus sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, niin naisille kuin miehille. Öljytön ja hajusteeton tuote sopii myös akneiholle. Käytä päivittäin tai kuurina.

https://www.bottegaverde.fi/product/506/hyaluroni-tehoseerumi-kosteuttaa-ja-kiinteyttaa-hajusteeton---30-ml

Hyaluronihappokasvovoide pehmentää ja napakoittaa ihoa, häivyttää ryppyjä sekä palauttaa ihon kimmoisuuden. Hyvin kosteutettuna iho näyttää ja tuntuu välittömästi pehmeämmältä, heleämmältä ja tasaisemmalta. Voiteen aurinkosuojakerroin 15 auttaa torjumaan UV-säteilyn haittavaikutuksia arjessa.

https://www.bottegaverde.fi/product/504/hyaluronihappo-kasvovoide-kaikille-ihotyypeille-spf15---50-ml


Oliivi-kasvoöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä antaa sille suojaa. Silkkinen öljy levittyy ja imeytyy ihoon hyvin. Oliviiöljyssä on paljon hyviä rasvahappoja, vitamiineja ja mineraaleja, jotka edistävät ihon hyvinvointia ja kimmoisuutta. Kasvoöljy rauhoittaa myös ihon punoitusta ja ehkäisee hilseilyä.

https://www.bottegaverde.fi/product/238/oliivi-kasvooljy-ravitsee-ja-kosteuttaa---30-ml


Suojaa ja kirkasta

Kosteutuksen lisäksi iho kaipaa päivittäin suojaa. Aurinkosuojatuotteen lisäksi on hyvä käyttää antioksidantteja, jotka ehkäisevät ihosolujen hapettumista eli ihon ennenaikaista vanhenemista.

Yksi erittäin tehokas antioksidantti on C-vitamiini. Se paitsi suojaa ihoa myös auttaa kirkastamaan ja kiinteyttämään sitä. C-vitamiinilla on tärkeä rooli ihon kollageenisynteesissä, joka pitää ihon täyteläisenä ja kimmoisana.

Ihon suojaaminen kannattaa aloittaa ajoissa eli jo ihan nuorena. C-vitamiinituotteet sopivat päivittäiseen käyttöön kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Kirkastavan vaikutuksensa ansiosta C-vitamiinia voi käyttää myös kuuriluontoisesti silloin kun iho tuntuu samealta esimerkiksi talven, stressaavan ajanjakson tai sairastelun jälkeen. Ainesosan kiinteyttävästä vaikutuksesta hyötyy tietenkin eniten ikääntyvä iho, mutta kollageenin tuotanto alkaa hiipua asteittain jo 25 ikävuoden jälkeen.

C-vitamiinin haaste kosmetiikassa on, että se menettää helposti tehonsa. Bottega Verden tuotteissa C-vitamiini on mikrokapseloitu. Se tarkoittaa, että C-vitamiini on pakattu pikkuruisiin kapseleihin, joista se vapautuu vasta iholle levitettäessä. Näin ollen ainesosa säilyttää tehonsa pidempään.

Toinen tehokas antioksidantti on goji-marjasta saatava uute. Kyseisissä marjoissa on myös hyviä rasvahappoja, jotka ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista. Goji-uutetta sisältävät antioksidanttipitoiset tuotteet sopivatkin loistavasti ikääntyvälle iholle.

C-vitamini 3 in 1 -kasvovoide kosteuttaa, kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä vaalentaa pigmenttiläiskiä. Sen mikrokapseloitu C-vitamiini suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä eli ihosolujen hapettumiselta sekä UV-säteilyn aiheuttamalta valovanhenemiselta. Miellyttävän kevyt ja helposti imeytyvä voide rauhoittaa myös tulehduksia, kuten aknea ja rosaceaa eli ruusufinniä. Sopii päivittäiseen käyttöön taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan. Tehokas apu myös ihon pigmenttimuutoksiin ja niiden ehkäisyyn.

https://www.bottegaverde.fi/product/926/c-vitamiini-3-in-1-kasvovoide-kaikille-ihotyypeille---50-ml

C-vitamiini-kasvoampullit ovat helppokäyttöinen täsmätuote viikon kirkastavaan tehokuuriin. Ampulleihin pakattu mikrokapseloitu C-vitamiini auttaa kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa ja poistamaan sameutta. Lisäksi tuote kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Käytä yksi ampulli päivässä kasvoille puhdistuksen jälkeen ennen seerumia ja voidetta.

https://www.bottegaverde.fi/product/927/c-vitamiini-kasvoampullit---7-paivan-ihon-kirkastuskuuri

Goji Perfect -kasvoseerumi saa ihon hehkumaan ja kirkastaa sen väriä. Sisältää antioksidanttista ja rasvahappopitoista goji-uutetta sekä uudistavaa pro-retinolia sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa ja täyteläistävää kasvikollageenia. Käytä aamuin illoin puhdistuksen jälkeen ennen päivä- ja yövoidetta.

https://www.bottegaverde.fi/product/388/goji-perfect--kasvoseerumi-kosteuttaa-ja-kirkastaa---30-ml


Uudista ja silota

Nuori iho pärjää pitkälti kosteutuksella ja suojauksella, mutta ikääntyvä iho saattaa kaivata myös ihon omien toimintojen aktivointia, uudistusta, täyteläistämistä ja silotusta. Kasvojen lisäksi olisi tärkeää hoitaa kaulaa ja dekolteeta, joiden ohut iho veltostuu ja rypistyy jopa kasvoja nopeammin.

Erinomainen tehokas ainesosa ikääntymismuutoksiin on A-vitamiini, josta kosmetiikassa käytetään etenkin tehokasta retinolia ja sen johdannaisia. Retinolia vastaavia vaikutuksia on myös uudehkolla aineosalla: kasviperäisellä retinolilla eli bakuchiolilla. A-vitamiinia kannattaa alkaa käyttää jo noin kolmekymppisenä ja jatkaa siitä eteenpäin. Toisaalta A-vitamiinikosmetiikasta voi saada apua myös epäpuhtauksiin ja akneen missä iässä tahansa, sillä ainesosa hillitsee tulehdusta.

Bakuchiolin etu retinoliin verrattuna on sen hellävaraisuus. Siinä missä retinoli voi aiheuttaa punoitusta herkkäihoisille, bakuchiol on hyvin siedetty. Iho kannattaa aina totuttaa A-vitamiinikosmetiikkaan pikkuhiljaa, jos ainesosaa ei ole käyttänyt aiemmin. Ihon reagointi ei ole vaarallista eikä merkki tuotteiden sopimattomuudesta iholle. Sen sijaan reagointi vahvistaa, että retinoli ja sen johdannaiset sekä bakuchiol ovat tehokkaita. Kun käytön aloittaa vähitellen, iho tottuu ja tuotteita voi pian käyttää päivittäin.

Puhdasta retinolia suositellaan käytettäväksi iholle iltaisin, koska se herkistää ihon UV-säteille. Bottega Verden pro-retinol- ja bakuchiol-tuotteita voi kuitenkin käyttää huoletta myös päiväsaikaan.

Ikääntyvälle iholle erinomaisia tehoaineita myös soijajohdannaiset, merilevä ja sahrami.

Goji Perfect -yövoide normaalille ja kuivalle iholle sisältää A-vitamiinijohdannaista pro-retinolia, joka vahvistaa ikääntyvää ihoa. Voiteessa on myös goji-marjauutetta, joka suojaa ihoa. Tuote on suunniteltu 50-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

https://www.bottegaverde.fi/product/387/goji-perfect--yovoide-normaalille-ja-kuivalle-50-iholle---50-ml

Bakuchiol Anti-Wrinkle -päivä- ja yövoide kiinteyttää, silottaa ja lisää ihon kimmoisuutta. Kasviperäinen bakuchiol on hyvin siedetty ja sopii myös herkälle iholle. Siitä voi saada apua myös akneen. Voiteen raaka-aineista 98 prosenttia on luonnollisia.

https://www.bottegaverde.fi/product/937/bakuchiol-anti-wrinkle-paiva--ja-yovoide---50-ml

Lifting effect -kaula- ja dekolteevoide kosteuttaa tehokkaasti ohutta ihoa ja torjuu sen veltostumista. Voide sisältää kosteutta sitovia soijajohdannaisia ja merileväuutetta sekä hunajaa ja jojobaöljyä.

https://www.bottegaverde.fi/product/539/lifting-effect--kaula-decolteevoide-anti-age---50-ml

Sahrami-yönaamio tukee ihon luontaista palautumista yöaikaan sahramiuutteen ansiosta. Täyteläinen voidemainen naamio ravitsee, pehmentää, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Naamiossa on myös sahramikuitua, joka tehokkaana antioksidanttina auttaa suojaamaan ihoa.

https://www.bottegaverde.fi/product/829/sahrami---pistilli-di-zafferano---yokasvonaamio---kaikki-ihotyypit--50-ml


Hillitse punoitusta

Jos iho punoittaa herkästi, kyse voi olla couperosasta tai rosaceasta eli ruusufinnistä. Couperosa-iholla pienet hiusverisuonet ovat laajentuneet, ja iho kaipaa etenkin rauhoitusta, vahvistusta ja suojaa. Punoittavaa ihoa kannattaa kuoria harkiten ja hellävaraisesti rakeettomalla, happo- tai entsyymikuorinnalla.


Ruusufinni on lehahtelevaa punoitusta aiheuttava ihosairaus, joka alkaa usein keski-iässä ja johtuu elimistön epätasapainotilasta. Iho on kuiva ja ärtynyt, mutta siinä on myös näppyjä. Ruusufinnistä kärsivä iho voi kuumottaa ja kutista. Lisäksi se reagoi helposti erilaisiin ärsykkeisiin, kuten voimakkaisiin mausteisiin, lämpötilan vaihteluihin ja UV-säteilyyn. Siksi ruusufinni-iho on erityisen tärkeää suojata auringolta korkealla suojakertoimella. Iho kaipaa myös rauhoittavia ja kosteuttavia tuotteita sekä epäpuhtauksien hoitoa.

Prebioottinen kaurakasvovoide vahvistaa ihon luontaista suojaa tukemalla ihon mikrobiomin tasapainoa. Voiteen kauramaito pehmentää ihoa, rauhoittaa sitä ja siten hillitsee punoitusta. Prebioottinen sikujuuriuute taas muodostaa iholle suojaavan kalvon haitallisia mikrobeja vastaan. Voide sopii kaikille ihotyypeille mutta erityisen hyvin kuivalle, punoittavalle ja jopa ärtyneelle iholle.

https://www.bottegaverde.fi/product/758/prebioottinen-kaura-kasvovoide-kaikille-ihotyypeille---50-ml

Glykolihappo-kasvokuorintanaamio on rakeeton ja muoviton hedelmähappokuorinta, joka poistaa kuolleen ihosolukon kasvoilta hellävaraisesti. Tuote puhdistaa ihoa ja kuorii sen pintaa hellästi. Sopii sekä couperosa- että rosacea-iholle.

https://www.bottegaverde.fi/product/199/glykolihappo-hedelmahappo-kasvokuorintanaamio---rakeeton-muoviton-ja-hellavarainen---100-ml

Pelle Pura Bio -hoitoöljy sopii aknehoidoksi mutta myös ruusufinni-ihon epäpuhtauksien hoitoon, sillä se ei tuki ihohuokosia. Se sisältää luomuteepuuöljyä ja appelsiiniöljyä, jotka rauhoittavat tulehdusta ja tasapainottavat talintuotantoa. Käytä puhdistavaa öljyä täsmähoitona ongelmakohtiin tai sekoita voiteen joukkoon. Tuotteella on Ecocert-luonnokosmetiikkasertifikaatti.

https://www.bottegaverde.fi/product/456/pelle-pura-bio--hoitooljy-akneiholle-ecocert-sertifioitu---13-mlOstoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 28.1.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Bottega Verde
Raumantie 1
Ettonet Oy
00350 HELSINKI

044 974 5131
bottegaverde@ettonet.fi
bottegaverde.fi
2196128-1

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla: 

Bottega Verde
Raumantie 1
Ettonet Oy
00350 HELSINKI

044 974 5131
bottegaverde@ettonet.fi
bottegaverde.fi
2196128-1

  

Yleistä

Bottega Verde -verkkokaupassa (www.bottegaverde.fi) noudatetaan kuluttajasuojalain 6. luvun etäkauppalakia. Kaikki hinnat ilmoitetaan euroissa (€) ja hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tarkistamme tuotteidemme ja toimituskulujemme hintoja säännöllisin väliajoin. Varaamme oikeuden muuttaa hintoja teknisistä tai inhimillisistä virheistä johtuen.

Varaamme myös oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuote- tai tilaustiedoissa on ollut virhe, kuten hintavirhe (esim. tuotteella ei ole hintaa), tai jos tuotetta tai korvaavaa tuotetta ei ole enää saatavilla.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään postittamaan 1-2 arkipäivässä. Toimitamme tuotteita toistaiseksi ainoastaan Suomen alueella. Mikäli tilattua tuotetta ei jostain syystä ole saatavilla, ilmoitamme asiasta tekstiviestillä tai sähköpostitse. 

Toimitustavat 

NOUTO POSTISTA TAI POSTIN PAKETTIAUTOMAATISTA
Nouto valitusta postitoimipaikasta. Posti lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Toimituskulut

Postin pakettien toimituskulut ovat 5,90 € (ilmainen yli 59 € ostoista), kotiinkuljetus 12,90 € (ilmainen yli 120 € ostoista).  

Maksaminen

Meiltä voit ostaa turvallisesti! Klarna-maksutapojen ehdot löydät maksamisen yhteydessä kassasivultamme.

KLARNAN LASKU
Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Klarna laskulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja ja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Laskulla ilmoitetaan eräpäivä ja muut tiedot, jotka tarvitset maksamista varten. Saatuasi Klarna laskun voit päättää haluatko maksaa ostoksesi erissä. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna.

KLARNAN ERÄMAKSU

Kun valitset maksutavaksi joustavan erämaksun, päätät itse, kuinka paljon maksat kuukausittain. Klarna joustavalla erämaksulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Klarna joustava erämaksu on helppo ja turvallinen. Tarjolla on neljä maksuaikataulua – 3, 6, 12 ja 24 kuukautta. Saat ostokset aina 12 kuukauteen saakka vuosikorottomasti. Käsittelymaksu vain 3,95 euroa kuukaudessa ja avausmaksut alkavat 9,90 eurosta. Maksutapalisä on 1,95e / tilaus. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna.

Voit myös vaihtaa joustavaan erämaksuun myöhemmin ja maksaa vain 1/100 kuukausittain (kuitenkin aina vähintään 5 EUR). Tutustu tarkemmin Klarnan joustavaan erämaksuun soveltuviin ehtoihin

KLARNAN SUORAMAKSU

Klarna suoramaksulla voit maksaa ostoksesi suoraan verkkopankissasi tai yleisimmillä luottokorteilla.

Klarna

Jaakonkatu 3 D, 00100 HELSINKI
Asiakaspalvelun puhelin: 09 42599771
Avoinna ma-pe 9.00-18.00 

Palautus-/vaihto-oikeus

Avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla on 14 vuorokauden palautus-/vaihto-oikeus. Tuote tulee pakata pahvilaatikkoon tai sopivaan kirjekuoreen. Tuotteen mukaan tulee laittaa dokumentti, josta selviää tilaajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilauksen numero ja tilinumero, jolle rahat toivotaan palautettavan sekä lyhyt selvitys siitä miksi tuotteet palautetaan. Palautettavan/vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäispakkauksessa sekä pakkauksen tulee olla ehjä ja myyntikuntoinen. Poikkeuksena on meikkivoiteet, joiden palautusta emme hyväksy. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa. Mikäli kyseessä ei ole viallinen/virheellinen tuote, asiakas maksaa palautusmaksun itse. Tuotteita ei voi palauttaa postiennakolla eikä postin asiakaspalautuksella. Ole aina yhteydessä meihin ennen palautusta, jolloin sovimme palautustavasta.

Lunastamatta jätetty ja palautunut tilaus

Posti säilyttää lähetyksiä noutopisteissä 7 päivää, minkä jälkeen ne palautuvat lähettäjälle. Noudathan pakettisi heti tilauksen saavuttua. Noudettavat lähetykset ovat noudettavissa noutopisteestä saapumispäivänä klo 18 mennessä riippumatta siitä, onko kyseessä posti vai automaatti. Muistathan antaa tilauksessasi sekä matkapuhelinnumeron että sähköpostiosoitteen, niin noutotiedot tulevat varmasti perille. Noutamatta jätettyjen pakettien palautus- ja jälleenlähetysmaksun 15 € perimme asiakkaalta.

Tietosuoja

Asiakasrekisteri ja asiakastiedot ovat luottamuksellisia ja niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asianomaisen suostumusta.

Muuta huomioitavaa

SÄVYEROT
Teknisistä syistä verkkokaupassa esitetyn tuotteen ja todellisen tuotteen välillä voi joskus esiintyä sävyeroja.

IKÄRAJA
Alle 18-vuotiaalta tilaukseen vaaditaan huoltajan suostumus.

TILAAJALAHJA
Tilauksen mukana tulee tilaajalahja ja testereitä (muutama poikkeus vuodessa). Pidätämme oikeuden vaihtaa tilaajalahjan toiseen, mikäli tilauksen arvo on pienempi kuin lahja arvo.